VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Försöker glömma

Usch vad jag blev besviken på mig själv idag. Provet gick inte alls som jag tänkt mig :( eller jo det gick bra men fastnade på en uppgift och kom inte vidare….! Höll på att bli galen och började nästan böla.. Så tråkigt när man tyckte att man kunde det en halvtimme innan men när man sitter med det framför sig så blir det fel..

Så efter lite telefontårar till killen åkte jag och tränade. Skönt på ett sätt, få rensa huvud och kropp. Mamma var ju hemma och passade barnen så köpte med Thai och semlor :)

Vilade med två krassliga ungar i vår säng vid två. Jag låg i mitten med varsin unge på sidan (hade lagt en kudde under madrassen på Lukas sida för säkerhets skull) och tillslut somnade vi. Eller ja Lukas bökade och jag vaknade av hans snorande, napp som spottades ut eller hostningar. Nea sov tokdäckad som vanligt!
Vid halv fyra vaknade vi till sist! En rätt bra vila tyckte jag. Inte Nea som låg och drog sig ett tag till och sen fortsatte nere i soffan.. Är man sjuk så är man även om hon inte har feber längre..

Lukas stackarn har feber och tokförkylning. Snörvlar och hostar :( Skulle åkt på mellomys hos en kompis men fick ställa in :( Så tråkigt med alla sjukdomar nu, känns som att det varit extremt mycket den senaste tiden. Men jag ska absolut inte klaga då vi än så länge sluppit magsjuka. Peppar peppar..

Håll tummarna för att barnen sover bra i sina sängar så vi föräldrar får ladda lite batterier som går på sparlåga efter förra natten… Att jag ens gick och gjorde provet och sen tränade på det vet jag inte hur jag orkade.. Man har väl inbyggda superkrafter som man kan ta fram när det verkligen behövs.. Natti natt


Kommentarer


  1. annasvarld 9 mars, 2014 on 22:07 Svara

    Fy för sjuktider :( hoppas helgen har vart bra!

    Ska du på Loppis event imorgon? Vore kul att ses där :)
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna