VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pusha sig själv

Ända sedan jag bestämde mig för att börja träna och äta bättre har jag fått jobba hårt. Och då menar jag inte bara fysiskt på gymmet, utan med alla tankar som kommer ens väg. Som vill förstöra den väg man börjat på, sabba ens upplägg och dra fram latmasken i en.

Vissa dagar vaknar man och det känns verkligen hopplöst och man undrar vad man pysslar med. Men som tur var går det över fortare än fort och längtan till gymmet tar över :) Suget efter onyttigt sjunker sakta bort och man dreglar efter kyckling med zuccinipasta och en sås på kvarg och ajvar. Det är faktiskt bland det godaste jag ätit!

Visst unnar jag mig glass och godis, är för stort sötmonster för att avstå helt, men jag äter bättre mat och unnar mig ibland.

Denna vecka har jag nått ett nytt delmål. Jag har gjort plankan på tårna! Vilken kick jag fick av att det gick! Har fått gå ner i sekunder men när jag testade att göra på knä så kändes det inte lika mycket. Dvs att nu är det tårna som gäller och att jobba på tiden helt enkelt! Wiihoo för framsteg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna