VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur mycket snor finns det i en liten näsa?

Varje gång Nea nyser så kommer det massor med snor och varje gång blir jag lika förvånad över att hur mycket det kommer. För det minskar ju inte för varje gång…

Men det är skönt att det kommer ut iaf för vi provade nässugen men den gjorde tydligen ont. Det brukar gå bra (hon brukar tom be mig använda den) men eftersom hon hostar slem så tror jag att det är lite obehagligt :(

Vi har iaf tagit det lugnt hemma idag på fm och sov sen en låååång vila efter lunch. Lite frisk luft har vi också fått när vi gick och gungade. Åkte ner till affären och köpte varsin minisemla till mig och Nea. Hon gillade grädden :)

Varit lite dålig med mat idag men satsar på sen kvällsträning när killen kommer hem efter åtta.. Inga bortförklaringar.. Skulle egentligen fastat idag men kände mig lite hängig imorse och kände att jag behövde energin med båda barnen hemma. Och då måste man ju passa på att lägga in träning också. Hoppas jag orkar. Eller jag har inget val, måste balansera upp dagens intag :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna