VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träningssöndag

Jäklar vad jag blir inspirerad av att läsa om folks träningar. Hur de lägger upp passen och tänket kring mat. Jag har en målbild som jag jobbar mot och det gör att jag verkligen tänker på vad jag stoppar i mig. Det gör oxå att jag tar i lite extra på gymmet. Jag känner ju att övningarna tar på musklerna och att se resultaten efter så kort tid är gött. Jag vill träna mer och skulle jag kunna det just nu skulle jag. Men jag vill börja försiktigt och det prioriteras inte högst just nu men ligger på topp fem listan iaf :)

Igår efter Andra Chansen satt jag och letade träningsmusik på Spotfiy. Jag gillar rocklåtar men även dance/elektro så det vara bara att gå in på andras spellistor och leta efter guldkorn. Hittade några riktigt bra och idag är det dags att se om jag får lite extra energi av dunket! Ben och rumpa står på schemat och det är bara att köra! Ska även testa plankan på tårna idag. Jag har kört på knäna då jag är väldigt svag i rygg och bål. Men måste ju våga testa så idag tänkte jag ge det en chans.

Kör bara kör!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna