VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mycket på agendan

20140301-075321.jpg

Plugg, träning och barn är det som tar upp min tid. Tjejmiddag, frisörbesök och fotografering av hela familjen har också hunnits med den senaste veckan :) Ätit pannkaksmiddag ute på ljusterö och prov har skrivits.. Mycket händelserik vecka därav frånvaron :)

På tjejmiddagen hade vi en överraskningsshower för två av våra mammor i mammagruppen som är gravida. De hade inte annat något så deras miner glömmer vi inte inte första taget :)

20140301-075405.jpg
Hade gjort blöjtårtor för första gången :) Pyssligt och roligt :)

Fick panik inför fotograferingen för mitt hår har det inte gjorts mycket med det senast halvåret :/ Ville ju se fin ut på fotona som vi skulle ta så lyckades boka en tid. Men blir alltid lika nervös inför nån ny, tänk om det blir helt fel?! :/
Men det blev det inte!! Jag blev supernöjd!!

20140301-150034.jpg
Svårt att göra frisyren rättvis kände jag men ni ser ju den snygga färgen!

I torsdags hann jag träna och fixa lite hemma innan vi begav oss ut till ljusterö för middag. Mysigt med spontanträffar mitt i veckan :) Sen gör svågern väldigt goda pannkakor oxå :)

På fredagsmorgon var det dags för prov i affärsjuridik. Svår kurs med mycket text att läsa och lära. Satt och råpluggade till midnatt kvällen innan och det var nog det som gjorde det. Måste ta in information kort innan och under lite press, då går det bäst för mig :)

Och när Nea vaknat från sin vila på dagis hämtade vi henne för fotografering hos bästa Sussie! Vilken härlig kvinna det är! Så mjuk och lugn och Nea gillade henne på en gång. Inte många som Nea lyssnar direkt på vid ett möte, men hon gjorde precis som Sussie sa :) Roligt att se att när Nea känner sig trygg med någon så lyssnar hon. Och efter några minuter var Lukas med på noterna han med. Den där Sussie var en rolig filur med roliga ljud :)

Har en slappardag med barnen idag. Killen jobbar och vi började dagen med en promenad till gungorna. Premiär för Lukas och som han gillade det!!

20140301-151232.jpg

20140301-151249.jpg
Så härlig att se dem tillsammans! De skrattade och Nea skrek ”Mera mera!” Lukas kunde säkert gungat hur länge som helst :)

Sista punkten på listan denna vecka blir imorn och årsmötet i föreningen. Ska bli intressant då killen ev blir invald i styrelsen. Bra med nya erfarenheter och jag tror att han kan tillföra mycket.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna