VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tidig start på dagen

Redan igår på kvällen märkte man att förkylningen kom krypande :( Han kunde inte somna om i säng utan hade svårt att andas med täppan så till slut tog jag in honom till vår säng och han somnade efter en halvtimme. Var tillbaka honom till hans säng med en högra kudde men fick gå upp flera gånger inatt ändå..

Och tydligen var det morgon strax innan sex då även Nea hörde rosslandet och kom upp. Visade sig att lilla damen hade feber så här hemma kör vi lite sjukstuga. Varit friska några dagar iaf innan det slog till igen. Ska inte klaga, varit rätt skonade från sjukdomar..

Lite jobbigt att vi var och hälsade på några vänner som nyligen fick barn igår. Lilla rörde vi inte men hennes storasyster och Nea lekte järnet.. Hoppas vi inte smittat :(


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna