VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stolt när..

Jag ser hur gullig Nea är mot sin lillebror. Hur hon försöker lugna honom när han gråter, ge nappen och klappa på honom.

Hon går fram självmant och ger honom en puss på huvudet.

Hon ger honom leksaker som han inte når.

Hon sitter bredvid honom på golvet och tittar på bompa.

Idag när han var ledsen frågade hon ”Vad är det Lukas? Varför ledsen?”. Hon ville ha honom i knät för att trösta, vilket hon fick, och sa ”Lugn Lukas, lugn” <3
När killen tog honom gick hon och hämtade hans vattenflaska. Hon försökte verkligen och det värmer så i hjärtat att se hur hon ville hjälpa till.

Varje dag överraskar hon mig med nya ord och handlingar som får mig att undra hur vi kunde få en sån fin liten tjej?

Om man kommer ner med en ny tröja kan hon spontant säga "Jättefint mamma!" Eller när hon fick ett gäng nya kläder då sa hon "Fiint!" till varje plagg jag visade.

Hon är tacksam, känslig och busig. Hon smyger nuförtiden in till oss på mornarna. Skitläskigt så tur att jag är så pass lättväckt för jag hatar att bli skrämd.

Hon är en riktig badtjej och kan lätt spendera en timme i badkaret :) Mycket bubblor ska det vara och hela gänget badleksaker blir uppradade på kanten om och om igen :)

Hon älskar att skratta och jag älskar att höra hennes skratt! Härligt och äkta (när hon inte fejkar det dvs.) och mycket smittsamt :)

Hon är en hejare på att sjunga och hoppar ofta runt och trallar på nån sång. Är förvånad över hur många texter hon kan och hur snabbt hon snappar upp dem.

Dockan har hon börjat leka mer och mer med och hör ofta hur hon pratar och frågar den saker. ”Är du hungrig?”, ”Är du trött?”, ”Du får sitta här” osv.. Älskar att se hennes fantasi växa fram, det är det som gör lekarna så roliga :)

Idag ville hon mata dockan så vi gav henne en tom nappflaska och sen sa hon ”Rapa?” Jag visade henne hur hon skulle ha dockan över axeln och klappa på rumpan. Hon kommer bli en toppenmamma när hon får barn :)

Jag älskar att följa denna lilla tjejs utveckling och hur hon formas till en ung flicka. Med tankar, känslor och trots :) Ser fram emot varje ålder och alla hinder vi kommer att möta. Vips så börjar hon gymnasiet och har växt upp till en ung dam med tankar på annat håll än på sin kära mor :) Lev i nuet, lev idag!

20140215-224514.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna