VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klumpen på BVC

Vi var på BVC i torsdags och vägde och mätte Lukas. För 1,5 månad sen, vid 4 månaders ålder, vägde han 9 kg. Jag tänkte att han vägde runt 10 kg nu. 10,3 vägde han in på!!10,3 kg!!. Herregud säger jag bara. Han är inte långt från det översta strecket på tabellen :)

Han hade växt på längden oxå! Hela 4,2 cm på 1,5 månad.. Det blir nog en hockeyspelare om pappan får bestämma :)
(Tittade på hälsokortet nu och Nea vägde över tio kg när hon var 12 månader!)
Men jag är inte orolig eller så. Han rullar både från mage-rygg och rygg-mage. Och så sitter han men det har nog med hans rejäla lår att göra rätt mycket. Visst är han stark i rygg och nacke och det hjälper ju att ha en stabil grund om man säger så :)

Han äter bra men drömmarna på natten är inget roligt. Märker inte av de så mycket hemma då han sover i eget rum. Men nu när jag sovit bredvid honom i två nätter ser jag hur han håller på. Han väckte mig konstant med sitt bökande men själv sov han.

Han vaknade ju glad så han påverkas kanske inte så mycket. Jag däremot är lite trött i ögonen…. Men vad gör det när snön äntligen är här och vi ska ut och leka!

20140112-154716.jpg


Kommentarer


 1. Emelie 12 januari, 2014 on 17:13 Svara

  Då är han om Mathilda då 😛 hehe 9,8 väger hon här hemma. Min förhoppning var att komma över 10 på 2-årskontrollen vi har om en vecka…

  • caroline84 12 januari, 2014 on 19:19 Svara

   Fina Mathilda :) Hejar på tiokilo-strecket :)

 2. citymom 12 januari, 2014 on 18:00 Svara

  Härligt med bra siffror =)

  Ja eget rum är verkligen guld, vår två åriga tös pratar och snurrar som en tok så det är skönt att hon sover i eget rum =)

  • caroline84 12 januari, 2014 on 19:25 Svara

   Ja visst är det stadiga ( :) ) siffror.. Blir en stabil kille :)

   Snurrpelle :) Är du själv likadan? Kanske går i arv :)

   Här sover dottern stilla men det är ändå skönt att hon sover i eget rum. Visst är det mysigt ibland att sova i samma säng :) Morgonen är vår favoritstund, då hör man dotterns fotsteg och sen kommer hon in till oss och myser ner sig till bompa. VARJE morgon! Bästa starten på dagen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna