VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Då är vi igång

Nyåret spenderades på det lugnaste sättet. Killen jobbade så jag var hemma med barnen hela dagen, gick i pyjamas och gjorde inte många knop. När han kom hem på kvällen åt vi gott kött och drack skumpa. Spelade Bingolotto men eftersom han skulle jobba nyårsdagen oxå blev det inte långvarigt. Han var trött och somnade innan tredje bingot.

Jag fick ta hand om en bökig Lukas så inte många timmars sömn för min del. Nyårsdagen spenderades i slow tempo den med. Min mamma kom över på eftermiddagen och bakade bullar med oss, min julklapp är nu invigd! Mysigt och lugnt, behövdes efter julens fläng :)

Snart drar mitt plugg igång och jag ska läsa, lyssna och göra prov för första gången på 10 år! Eller ja jag har ju gått väktarutbildningar på nån vecka hit och dit men detta är helt annat. Och det ska kombineras med barn och vardag. Gärna en sundare livsstil också men det skriver jag om i ett annat inlägg senare idag.

Jag kommer läsa på distans men vi får vara med på lektioner hur mycket vi vill. Toppen tycker jag och de gånger jag kan få hjälp med Lukas kommer jag sticka iväg på lektion. En kurs är kvällstid två gånger i veckan men med hjälp av killen, mamma och svärmor ska det nog gå! Håll tummarna för mig, kommer behöva det!!


Kommentarer


  1. Martina 5 januari, 2014 on 11:52 Svara

    Det kommer du fixa galant! Vad ska du plugga?

    • caroline84 5 januari, 2014 on 13:14 Svara

      Jag ska plugga till Ekonomi och redovisningsassistent på komvux. Ska bli spännande att se hur plugghuvudet fungerar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna