VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot nya tider

Så var julen över för denna gång och många fixar och donar inför nyår imorn. Själva tar vi vara på denna dag för killen kommer jobba på sista och första dagen på året. Han är hemma till halv åtta imorn så middag äter vi ihop men orkar nog inte hålla oss vakna till midnatt. Men det gör inte så mycket i år. Det har varit sånt åkande till våra familjer att det är skönt att bara vara hemma :)

Spännande att se hur 2014 kommer att bli. Lukas börjar bli stor och snart kommer han sitta själv. Vill bara träna på det och att stå upp hela tiden, han blir sur om man lägger ner honom och han inte känner för att ligga på rygg :) Han har vänt sig några gånger till men från rygg till mage har vi kvar.

Nea blir bara större och större och förstår mer och mer. Och babblar nonstop ibland :)
Som igår när killen och hon satt vid bordet. Hon har blivit duktig på att säga ”Ja tack” och ”Nej tack” när vi frågar henne om saker. Igår tog hon ytterligare ett steg när killen frågade om hon ville ha mer mat. ”Nej tack, det är bra”! Jag var på övervåningen men hörde och stoltare mamma får ni leta efter. Vi tjatar rätt mycket om att säga tack och det verkar ju ha fastnat :) Vi skrattade rätt gott åt det resten av kvällen!

Imorse i sängen fick vi en släng av det igen när jag frågade om hon ville ha vatten. ”Nej tack, det är bra”. Unge, jag dör!!!

Jag står lite inför nytt i år också med mitt plugg. Har tre kurser den första perioden och är sjukt nervös men ser fram emot att testa nåt nytt. Har familjen som stöttar bakom så bara att köra.

Vi får se hur bloggen påverkas och kanske inte blir daglig uppdatering.. Men jag lägger inte ner det helt än iaf för jag gillar att skriva och berätta om Neas knasiga påhitt och andra roliga saker i vår vardag :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna