VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första biobesöket

Jag är så glad över att jag fick ta med Nea på hennes första bio. Vilket minne, om inte för henne så för mig. Hon lyssnade hela vägen och skötte sig riktigt bra. Hon fick sitta i mitt knä då hon var för liten och klämdes ihop som en fällkniv på ett eget säte. Men det var bara mysigt och vi hade popcornen i knät så vi båda kunde äta. Hon satt tyst nästan hela filmen med några glädjetjut när hon såg Emil eller om han sprang till snickarboa :)

En bra första film och en timme räckte gott och väl. Vi avslutade denna dejt med att äta på donken med en vän och hennes son. Mysigt har vi haft och det var bara början på en fin tradition :)

20131230-184559.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna