VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nästa julfirande

Efter två intensiva dagar med julfirande ute på ön så åkte vi hem och mellanlandade innan bilfärden söderut. En dusch, nya kläder och nu är vi på väg igen. Ungarna sover och vi vuxna hade nog inte tackat nej till en lunchvila heller :)

Idag blir det firande hos min familj och min uppgift var köttbullar. Tycker dem blev riktigt goda :) Nea kommer att få så mycket paket :) Lukas oxå men Nea kommer nog ”leda stort” när det hela är över 😉

Btw så fick jag en köksassistent igår av min fina <3 Har önskat mig en i flera år och han överraskade mig rejält. Ett kuvert låg under granen (till min besvikelse) men med en hänvisning om vart paketet stod :) Han kan min man :)

20131225-140053.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna