VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fortfarande i fas

Killen undrar vad jag stressar upp mig över. Allt som ska med menar jag på då. Inte för att skriva nåt neggo om min fina man men jag skulle aldrig kunna överlåta packningen till honom.

Det skulle missas saker och det är just den pressen som jag känner eftersom jag är ansvarig. Alltid är det nåt vi glömt eller att vi kommer iväg för sent. För några år sen glömde jag julklapparna hemma. Killen var måttligt road av att behöva vända efter 20 minuters bilfärd :/

I år åker vi dagen innan men ska vara hos svärfar för uppesittarkväll vid halv sex för lite mat. Vi har två barn som ska ha kläder, sovsaker, stolar, blöjor och mat. Lukas flaskor, vin och mat ska oxå med samt egna saker.

Nämnde jag att jag precis tagit en powernap med Lukas (fast han somnade innan och sov i två timmar, jag joinade sista 30 min) och jag har inte duschat än? Allt är inte packat för jag är en sista-minutare men vi har gott om tid :) Tidsoptimist ut i fingertopparna :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna