VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Börjar fatta

Hur denna lilla grabb funkar :) En tuff start hade vi men nu börjar saker och ting falla på plats.

Hans sömn på natten har blivit riktigt bra. Dagtid är det 40 minuters, ibland 1 timme, vilor som gäller.

Maten har vi också börjat få in i ett mönster. Morgon börjar med gröt vid 8, en flaska vid 12, mellis/gröt vid 15, smakportion vid 17:30 och en flaska vid 19. Han behöver fortfarande en flaska på natten och det varierar vilken tid men runt 04. Just nu gör det inte mig så mycket. Tror att när han börjar äta mer och är mättare under dagen och avslutar med en välling så kanske jag får sova hela nätter igen :)

Har testat att ge honom en flaska vid 23, när vi ska lägga oss, och härom natten vaknade han först 05:30 och ville ha mat.

Annars så rullar dagarna på och han blir allt starkare. Igår rullade han från mage till rygg igen och killen fick se det! Var nog mer tur än planerat för sen gjorde han det inte nåt mer.

Han vill sitta HELA tiden och njuter inte av att ligga och mysa i mammas famn (vilket mamman hade älskat!). Han gillar att titta på folk och trivs bäst när det är rörelse runt honom. Öppna förskolan blir toppen i vår!

Han greppar allt han kommer åt såsom syrrans hår (varpå hon skriker ”Neeej Ajjj Lukas!”), telefonen och haklappen när man matar. Han kan nääästan stoppa in nappen själv men suga/tugga på handen fungerar det med.

Och det är det mycket av just nu för en liten pigg är på väg upp! Har känt den ett tag men väntar bara på att den ska bryta igenom.

Men det roligaste är att se Nea och Lukas tillsammans. Hur han lyser upp när hon kommer eller hur hon går fram och säger ”Heej Lukas!!” :) Finare syskon får man leta efter <3 (nej jag är inte partisk 😉 )


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna