VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julinköp

Efter mycket pusslande och en hel del list fick jag med killen till Täby för lite julklappshandling igår. 10:13 hade vi parkerat bilen och lämnade ett relativt tomt parkeringshus. Vi började med en latte på Gateau och sen följde leksaksaffär, H&M och Kappahl. Hittade i stort sett de flesta klapparna och efter ett besök på systembolaget bar det hemåt. Garaget var smockfullt när vi kom ner till vår bil! Täby C är nog rätt populärt för julshopping :)

Tyvärr var inte dagen slut där. Var trött men hade beslutat mig för att köpa en bilstol till Nea. Lukas får Neas och Nea en lite större modell. Den satt jättebra i bilen och hon satt bra i den också så nu är vi redo för bilåkningen i jul :)

Efter en rätt jobbig natt med en lite kinkig Lukas lyckades jag hitta lite sparad energi och åkte iväg på mer shopping. Ni vet hur det är när man bestämt sig för nåt och måste genomföra det? Så var det för mig idag på flera punkter.

Delvis för att det måste bli klart innan jul men också för att jag vill ha det på ett visst sätt. Neas julklänning bland annat. Hittade en fin fast i för liten storlek. Hon kan ha den men jag visste att en 98:a skulle sitta bättre. Hade varit förbi Kappahl och frågat men det fanns bara det som hängde framme. Typiskt..

Men så idag när jag står och tittar på ett par byxor till Lukas så hänger en likadan klänning på fel plats. Och tror ni inte att det var en 98:a? Jojomen!! Ibland ska man ha lite tur. Och den satt bättre så nu ska den andra bara lämnas tillbaka (det kan göras efter jul iaf).

Jag har även slitit med att hitta ett par snygga och sköna vinterskor. Inte lätt kan jag lova men efter 40 minuter provandes alla möjliga modeller så hittade jag ett par sköna kängor. Svettig och hungrig fick jag snällt sen vänta på apoteket då jag var tvungen att hämta ut recept. Trodde jag skulle hinna med allt idag men som det ser ut nu så blir det en tripp till centrum imorn med.

Sen är det klart och på måndag ska vi bara packa in oss i bilen och köra till våra familjer :) Först norrut i två nätter och sen söderut för övernattning där med. Blir ett himla åkande men vi föredrog det framför att fira hos oss. Orkade inte det denna jul och vi är glada att andra ville bjuda hem oss :)

Nu sova och ladda batterier för shopping imorn :) :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna