VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lunkardag och dramaqueen

Var upp några gånger inatt hos Lukas, matade honom vid tretiden och de andra gångerna var det nappen eller rapning. Helt ok för imorse vaknade vi först klockan sju! Jag vaknade av att Lukas jollrar inne från sin säng. Går in och möts av en glad och nybajsad liten plutt. Byter en FULL blöja och då vaknar Nea och trippar upp. Myser till julkalendern men sen blir allt fel för lilla damen.

Hon får inte nappen (vi kör avvänjning dagtid) och hon snubblar (gör inte illa sig) och gör en stor sak av det. Hon fejkgrinar och slänger sig på golvet. Grinar när jag tar på henne jackan men när hon ser vantarna växlar det plötsligt. Hon tittar på mig och ler och pussar först ena vanten och sen andra. Allt det jobbiga är som bortblåst och hon hoppar ut när jag öppnar dörren. Går fint och sjunger julsånger med mig till förskolan. Inga problem att lämna utan springer in och sätter sig i favoritfrökens knä. Tokiga lilla tjej du gör din mamma galen :)

Snart ska jag och Lukas röra oss mot Emelie och playdejt med goa mammor och bebisar. Var ett tag sen nu då sjukdomar kommit i vägen. ”Egentligen” är det min tur att bjuda hem tjejerna och nu är renoveringen över så ska bara hitta tiden för det. Får se om jag hinner innan året är slut :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna