VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nya sovrutiner

Förra natten, alltså första natten i eget rum, gick sådär. Han vaknade ofta av drömmar och nappen på kvällen så det var ett himla spring ett tag. Misstänkte att han skulle bli hungrig lite tidigare då han somnade ett några klunkar av flaskan. Vid halv ett åt han en stor flaska och sov sen till morgonen när han började gny och fick då komma in till mig när killen åkt till jobbet. Dröjde inte länge innan Nea också dök upp men hon ville gå ner på en gång. Stod och skakade grinden men jag lyckades övertala henne om mys i sängen iaf :)

Nattningen igår gick som planerat och Nea slocknade när jag la ner henne. Lukas däremot bökade innan han kom till ro lagom till vi skulle lägga oss. Köpte vyssatassar från brio och monterade på dem vid rumsbytet. Kan verkligen rekommendera dem! Lukas gungas in tillbaka i sömnen och jag slipper ta upp honom (tycker nästan att han väcks mer då och speciellt när han ska läggas ner i sängen igen).

Han sov till halv två och jag gick in och ”la om” honom. Gungade och han somnade om! Lite skeptisk la jag mig för det kändes lite för enkelt. Vid fyra vaknade han och fick flaskan. Flytten har verkligen bara varit positiv hittills.

Det enda var väl att jag hade svårt att somna om efter matningen och var då sjukt trött imorse när Nea kom in. Som tur var tog killen henne och gick ner för frukost. Jag hade tydligen somnat om men väcktes av Lukas som låg bredvid mig. Bara upp och göra morgon.

Sjukt tråkigt väder idag men ett Ikea besök ska nog pigga upp denna sega kropp. Lite smått till barnrummen såsom rullgardiner och matta förhoppningsvis. Snart jul så ska inte köpa för mycket. Kanske är tomten inredningsexpert? :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna