VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nya rum

Sov till tio idag :) Skönt att vara själv och inte behöva gå upp förrän jag kände för det. Blev gårdagens avsnitt av Så mycket bättre på viaplay till frukosten. I lugn och ro utan att behöva pausa för blöjbyte eller matning :)

Sen började det krypa i fixarfingrarna :) Ville så gärna få klart Neas rum och med lite fix och trix fick jag upp rullgardinen och gardinstången. Sängen lyftes in och hennes saker sattes i bokhyllan. Satte upp adventsängeln i hennes fönster, tyckte den passade bäst där.

Hann med att flytta in Lukas säng i Neas gamla rum så nu har båda nya rum och premiärsover där inatt. Neas reaktion när hon såg sitt rum var ett ”wow”. Och hon hade inga problem med att hon skulle sova i ett nytt rum. Hon visade vart Lukas skulle sova och sen sin säng i nya rummet.

Det hade gått bra för mamma med barnen och hon gör det gärna igen när vi behöver hjälp/en paus/egentid :) Underbart att ha en sån fin backup när man behöver det :) Tack!!

Nu är det dags att stänga ner och se om man får någon sömn inatt. Redan varit inne en gång när han gnällde. Tror han drömmer mycket nu och ibland övergår det lilla gnyandet till grin :( Håll tummarna för en smidig första natt :)


Kommentarer


  1. sandra - blivande 3 barns mamma 9 december, 2013 on 15:57 Svara

    Va roligt med rumms bytena :)

    Ville tipsa dig om en tävling inne hos mig:
    http://mammansandra.blogg.se/2013/december/tavling-om-pino-paket.html
    Hoppas att du vill vara med och ha en bra dag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna