VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

The fun four month

Åh vad mycket roligt det är som händer med Lukas nu! Jag tycker vi gått och trampat på samma ställe ett tag i mat, sömn och utveckling. Men nu börjar the fun four month :)

Smakportionerna är så roligt och han älskar gröt, morot och katrinplommon än så länge. Han börjar gapa mer och mer nu och blir ibland ledsen när det tar slut :( Han har också fått smaka banan i en taste teaser och den sög han frenetiskt på :)

Sömnen går mot det bättre. Han äter typ en gång per natt men kan fortfarande ligga och knorra/böka en del. Jag vaknar konstant! :( Snart är Neas nya rum klart och då flyttar hon ditt och Lukas flyttar in i hennes som ligger bredvid vårt. Då kanske jag inte störs lika lätt av böket men hör när han behöver mig :)

Och den älskade motorik är så häftig att följa. För bara två veckor sen gnälldes det när han hamnade på rygg men nu ligger han och pratar och försöker nå babygymsfigurerna på ett nytt sätt. Idag på öppna fick han tag i ringen på Ikeas trägym för första gången och höll hårt i den :) Även det andra började han slå på, roligt att se när de kommer på nåt nytt. Han sitter ganska stadigt för att bara vara 4 månader men så är han ju en liten buddha också med sina lår :) Ska se om jag kan få till en bild och visa :)

Rösten testas och vissa gånger är det ett himla surr på honom. Han skrattar mer och mer och speciellt när Nea pratar med honom. Han älskar sång, som sin syster, så sångstunderna på öppna förskolan är uppskattade.

Han är en social liten kille som vill att det ska hända saker runt honom så ÖF gillar vi att gå till. Han kan titta nyfiket medan jag tar en kopp VARMT kaffe. Hemma hinner det kallna ovanligt fort…..

Idag blir det en tur till ÖF med både Nea och Lukas innan vi åker till Tyresö och har lite kalasfika med min mamma, morfar och farmor. Tar det imorn så behöver de inte åka till oss på söndag och ”projekt färdtjänst” kan vila denna gång 😉

Min lilla gullegris <3

20131129-063138.jpg


Kommentarer


  1. jaana 3 december, 2013 on 16:47 Svara

    Mormors charmknutte!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna