VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mammaledig och plugg?

Vissa dagar är mer intensiva än andra. Idag var en sådan med lämning av Nea, vidare mot öppna förskolan och tanken var att jag skulle gå förbi BVC på öppen mottagning mellan 10-11. Men vi hade det så roligt på ÖF så vi blev kvar :) Pratade med goa Emma (tack för peppet!) om komvux och det slutade med att jag ringde Syo och pratade ansökan. Trodde jag aldrig kan jag säga, men om det går att kombinera studier och mammaledigheten så skulle det vara grymt!

Hade inte tänkt plugga vidare. Eller jag trodde inte att det skulle locka men om man tänker på vad man får och möjligheterna som kommer med det så är det bara att köra. Passar det så passar det. Och fungerar det inte så har jag iaf testat.

Så vad tänkte jag plugga då? Ekonomiutbildningen tänkte jag ge en chans. Kanske inte alltid gillat matte men de jag pratat med har målat upp en annan bild vilket har fått mig att se det från en annan vinkel.

Så vi testar. Önska mig lycka till! (Kommer behöva det :) )


Kommentarer


 1. jaana 28 november, 2013 on 21:54 Svara

  Lycka till! Spännande! Ska stötta dig allt jag orkar! Kraaam

 2. Martina 3 december, 2013 on 09:36 Svara

  Va kul! Jag planerar också att plugga under mammaledigheten, men ska börja plugga upp matte B och engelska A från gymnasiet. Sen ska jag också plugga företagsekonomi är tanken. Jag ska plugga genom hermods på distans. Ska du plugga på högskola eller vad har du tänkt? Kul att fler ska prova kombinera det iafl, och som du skrev, funkar det inte så funkar det inte! :) KRAM

  • caroline84 3 december, 2013 on 13:28 Svara

   Åh vad roligt!! Jag kommer börja läsa kurser i vår på distans och sen i höst hoppar jag in i klassrum tänkte jag :) om jag kommer in :)
   Du kommer bara att läsa kurser och ingen ”yrkesutbildning”?
   Kram

 3. Martina 3 december, 2013 on 14:35 Svara

  Nej inte som jag tänkt nu iafl, eftersom jag har ett jobb att gå tillbaka till efteråt. Så då tänkte jag läsa kurser på distans under ledigheten så jag samtidigt får mammapenningen. Men vem vet, jag kanske får blodad tand och söker in, man borde väl kunna ta tjänstledigt eller nåt isåfall. Eller så funkar det inte alls, haha! Det ska bli kul att prova iafl! :) Vilken utbildning har du kikat på då? :) Kram!

  • caroline84 3 december, 2013 on 16:30 Svara

   Det låter ju toppen!
   Ska plugga till ekonomi och redovisningsassistent. Tar två terminer med heltidsstudier så satsar på det och extrajobb till hösten. Nu i vår kan jag ju kombinera studiebidrag med mammapeng och spara dagar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna