VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godmorgon torsdag

Nea somnade 19 igår och sover än. Det är tufft att fylla år :) Lukas var lite orolig och efter att jag sprungit upp och ner i trappan tog jag honom på bröstet lagom till Greys. Han somnade på magen och han gick fortsätta sova så i son säng. Jag ville testa och se om han sover bättre så och vet ni han sov så från 22-04:30!! Visst vaknade jag några gånger när han bökade man han vaknade inte utan somnade om. Fick en ny blöja och flaska och sen somnade vi om fast inte så djupt och halv sju tyckte Lukas att det var morgon. Helt ok!!
Och nu kom en liten nybliven tvååring in med krusat hår efter gårdagens Pippiflätor :) Godmorgon torsdag :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna