VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sköna nätter

De senaste två nätterna har varit riktigt bra. Beklagade mig för svärmor om att han vaknar var tredje timme på natten och vill ha mat. ”Är du säker på att han är hungrig då? Han kanske bara vill ha napp att snutta på.” Ja nu när du säger det tänkte jag. Och sen har jag väl känt att det vore toppen om han åt en stor flaska och sen höll sig på den i 4-5 timmar. Och får man bara in det i rullning så lär han sig och vänjer sig vid det.
Och vet ni det har faktiskt gått bättre än jag trodde det skulle göra! Han äter 240 ml med ca. 5 timmars mellanrum och så även på natten. Igår fick han flaskan vid 20 och först 00:38 vaknade han och var hungrig. Somnade om och helt plötsligt var klockan 05:19 och han gruffade efter mat igen :) Helt ok med dessa tider för mig! Och ikväll ska vi lägga oss tidigt och förhoppningsvis få en riktigt god natts sömn :)

Hur ser era/såg era mattider ut för er lilla 3-4 månaders?


Kommentarer


  1. Jag tycker vi har helt okej nätter, klagar inte. Marius äter vid ca kl 20-21 och vaknar ofta mellan 3-5 och sedan 8-9. Jag är glad för detta. Sömlöshet är jag inte speciellt bra på 😉 Detta började han med ungefär vid 2 månader.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna