VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PMS?

Ligger i ett mörkt rum under täcket och tycker att allt är piss.. Haft utbrott, ångest och ont i ryggen.. Känner mig allmänt värdelös och gråter om vart annat.. Förra helgen hade jag ett sjukt sug på choklad och onyttigt och nu mår jag nästan illa och vet inte vad jag ska äta..

Är det så här det blir när man slutar amma och kroppen ska tillbaka till sitt ursprungliga skick…? Kommer inte ihåg hur det var med Nea men det var ju mer nedtrappning då än denna gång. Nu slutade jag ju helt tvärt för snart tre veckor sedan..

Och tjejkvällen med middag och bio känns så omständigt just nu. Har sett fram emot den hela veckan men så just idag blir jag på så dåligt humör att allt bara känns blaha….. (Lovar att gå och humöret vänder säkert så fort jag träffar tjejerna!)

Vet att jag haft lite såhär innan Nea men man hinner ju liksom glömma på 2-3 år.. Riktig svacka nu och försökte mig på en promenad för att bli pigg och få lite luft. Men det slutade med panik och jag vände efter 2 minuter med tårar i ögonen. Kommer inte orka att ha det så här så måste verkligen välja rätt preventivmedel.

Men först rida ut denna skitstorm…….


Kommentarer


 1. DeMarkey -LiveYourDreams! 25 oktober, 2013 on 15:38 Svara

  oh men vag jobbigt.. men hade inte du också fått en liten ny knodd? Det kan ju va såna hormoner också, det kan ju ta ett bra tag innan såna går bort helt. För det låter verkligen som det är nått sånt, men du känner dig bäst själv och vet vad det kan va. Oavsett vad så låter det jätte jobbigt och är säkert det.

  Hoppas att det snart går över, att du hittar en bra balans i din vardag och att allt går bra med barnen.
  Kram och trevlig helg

 2. kaffemorsan 25 oktober, 2013 on 18:03 Svara

  det blir bättre, jag var exakt likadan när jag slutade amma. Jag vet att jag tyckte att det var extremt jobbigt att gå ut och träffa kompisar i början men det går över:)

  Styrkekram till dig och ha nu en trevlig helg!

  Kram

 3. Martina 25 oktober, 2013 on 18:28 Svara

  Jag vet exakt hur du känner!! Massa kramar till dig, även om de inte känns så för stunden så blir det bättre! <3 hoppas du får en toppen kväll med tjejerna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna