VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ge bort en tänkvärd klapp

Julen närmar sig och i affärerna har julmust och pepparkaksdeg funnits i några veckor. För mig är det för tidigt. Jag väntar till första advent med allt juligt men det som man kan börja kika på är julklappar. I senast numret av Vi Föräldrar fanns det en lite broschyr med från IM Fair Trade. Så fina saker och du vet att de är schysst gjorda så att säga. Gå in och titta på deras hemsida eller i en butik i närmaste stad :)

20131022-114458.jpg


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 22 oktober, 2013 on 21:05 Svara

    Det gick bra faktiskt men det som stör mig mest är att min äldsta, Keyla, vaknar som en liten klocka, varje natt klockan 3:30 för att gå på toa och få sin välling och sen komma in till oss. Det där kissandet kommer ta kål på mig… men lilla tjejen, hon sov som en stock hela natten faktiskt. Dom går om varandra, det är det som är sååå jobbigt.. även om Keyla skulle börja sova fulla nätter så är det alltid så att lillan börjar vakna mitt i natten.. så är det jämt, dom går om varandra.

    Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna