VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första skrattet och annat nytt

Lukas bjöd nyss på ett så härligt skratt att jag skrattade och grät samtidigt.. Det kom en tre fyra rapar och efter det ett härligt leende med efterföljande skratt :)

Hans bajs har skiftat i färg och konsistens samt att det kom två på raken. Efter att jag slutade amma, för snart två veckor sen och börjat med ersättning, så gick han ner från 6 bajsblöjor till 1 per dag. Skönt på ett sätt men undrar hur magen hans blir med en dags mat som samlas. Han verkar inte besväras ju inte av det iaf.

Sen bestämde jag mig för att testa storlek 2 på nappflaskanapparna vilket fungerade alldeles utmärkt :) Han åt nästan bättre :) Och eftersom det är en måndag när mycket nytt testas och ändras så testade jag även att ge vanlig ersättning. Den sveptes av lilleman så nu får vi se hur hans mage reagerar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna