VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Komma ikapp

Kan man få vara barnledig i en vecka och fixa saker som aldrig blir gjorda i huset? Typ komma ikapp med städningen, sortering av tvätt och alla små projekt som aldrig blir av.. Känns som att jag ständigt ligger back i allt.. Känslan av harmoni kan ju endast komma om man ligger i fas med sakerna runt sig. Mamma har du tid att ta barnen? :) hahaha

Kör en liten tacksamhetslista för att inte glömma hur bra jag har det :)
Tacksam för min underbara man, mina fina barn, huset som börjar bli som vi vill ha det, det nya badrummet som vi njuter av, min familj som alltid tar hand om oss när vi kommer på besök och speciellt min mamma som tar emot med öppna armar.
Och för att inte glömma mina härliga vänner som alltid lyssnar och kommer med klocka råd och mycket skratt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna