VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur vet man mängden?

Dagen hittills har varit riktigt bra. Fick ligga och dra mig i sängen medan Nea kollade bompa och Lukas sov. Hon åt mycket till frukost, lekte fint medan jag plockade och tvättade. Har hunnit diska och tittat på Fem myror.

En liten promenad innan lunchen blev det oxå.

20131013-134628.jpg

Lillen somnade i vagnen och sover än. Nea åt bra med lunch (lite förvånad) och även hon sover. Jag har fått i mig lunch och vilar lite i soffan med en kopp kaffe.

20131013-135038.jpg

Tror nog lillen kommer vakna snart och vilja ha mat. Har inte kommit in i rutinerna för mängden än och de gånger jag gör mycket lämnar han och de gånger jag tänker att jag gör lite mindre så vill han ha mer :) Imorse åt han 230 ml men det lär han nog inte äta denna gång. Och natten var inte lätt. Trodde han var hungrig men det hade inte gått så lång tid men var rädd att han skulle vakna upp och gallskrika. Gjorde en flaska men han åt knappt och lämnade hälften. 2,5 timme senare gjorde jag en ny men samma sak där :( måste nog sluta nojja och ge mat de tider som vi haft förut. Ska även testa flaskan jag fick i min babyshower-korg för att se om han gillar den bättre.

Får se hur eftermiddagen blir men just nu är jag rätt nöjd och känner inte att jag måste fixa med nåt mer. Laga mat och fixa matlåda men annars ska jag sitta på golvet och leka med Nea. Och rita vill jag göra :) Jag är tydligen expert på krokodil och elefant enligt dottern :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna