VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kaos i huvudet

Igår hade Emelie i mammagruppen bjudit hem oss mammor på födelsedagsmiddag. Mysigt att få träffas (du var saknad C) och prata och skratta. Säger det igen, vad skulle jag gjort utan min mammagrupp?

Lillen skötte sig under kvällen och inatt fick jag sova bra utöver amningen. Nea däremot fick upp sin far tre gånger när hon grät i sömnen :/ Hon är inte helt frisk och snorar som tusan. Nu har hon sovit i två timmar i vår säng. Jag fick blunda i 40 min innan lillen ville ha bröst men annars har han oxå sovit.

Skönt med söndagsmys trots att huset ser ut som ett bombnedslag :( Saknar två rum och sakerna som brukar vara där är nere i vardagsrummet.. Nea har massor med extra saker där oxå för i hennes rum har vi ställt stolar.. Inom kort är hennes rum klart och då får var sak sin plats igen. Men detta kaos smittar av sig på min hjärna och den blir sjukt irriterad. Hatar att gå runt och vara irriterad när jag inte kan göra så mycket åt det. Bara att göra det bästa av situationen så länge..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna