VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klurig hall

I januari så rev killen ut den gamla hallen för en trevligare öppen planlösning. Det blev mycket bättre och jag köpte hem bra möbler att möblera med. Vi vet på ett ungefär hur vi vill ha det men problemet nu är förvaring, förvaring och åter förvaring. Det är tre jackor var, fyra skor per skalle, mössor och halsdukar, vagn och väskor! Killen har två stora väskor, jag har en, sen är det skötväskan och icke att förglömma Loppipåsen som bär kläder fram och tillbaka till dagis.

Vi behöver förvaring och jag föreslog idag att vi skulle sätta in en garderob precis till vänster som kan sluka rätt mycket. Killen tycker då själva öppna lösningen försvinner. Hatthyllan som hänger där nu tar inte så många jackor som vi behöver ha framme/nära till. Vi har varsin låda med alla våra mössor och vantar så det funkar men jag tycker inte vi riktigt fått till det. Det skulle kunna bli jättebra men jag är så dålig på att se det framför mig hur vi ska göra.

Egentligen är det förvaring i hela huset som vi skulle behöva hjälp med. Våra garderober i sovrummet, linneförrådet, förrådet ovanför trappan och uteförrådet. Många projekt och tankar…


Kommentarer


  1. Emelie 3 oktober, 2013 on 10:26 Svara

    Vi måste också fixa bra men lättåtkomlig förvaring i vår hall in till höger, nu ligger allt bara framme och dräller. Blir tokig vissa dagar! Vi som är hemma med bebisarba om dagarna också stör ju oss mkt mer på sånt än killarna.. En tur till IKEA för inspiration ngn dag kanske?

  2. Jennie 3 oktober, 2013 on 12:44 Svara

    Jag brukar gå in på styleroom.se för inspiration,en inredningssida där privatpersoner lägger ut bilder på sina hem.Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna