VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Läkarbesök

Hur många gånger har jag inte skrivit att det känns som att vi börjat hitta varandra och nästa dag krånglar hans mage? Men det är ju så det är i början, man tror man hittat en bra rutin och det funkar i en vecka eller två sen kommer ett utvecklingssprång och allt ändras :)

Just nu är jag i en skön känsla i kroppen. Jag har fått sova på nätterna, det är sjukt hur mycket sömnbrist ändå påverkar ens humör och hela vardag. Lukas känns mer harmonisk och bjuder på både leenden och små ljud. Han både fiser och bajsar lättare och idag la han världens bajs utan en grimars :) Man lever verkligen i en bubbla just nu när ens barns bajs är det största som hänt under dagen :)

BVC och läkarbesök imorse och lillen fick godkänt :) Han vägde in på 6405 och mätte 61,5 cm, blir en redig karl av honom när han blir stor :) Fick äntligen inhandla min höstjacka från hm! Så fin och riktigt skön! Lunkade på resten av dagen och huxflux var det kväll.. Tortellini och bad sen hamnade båda barnen i säng (Lukas fick förstås bröstet :) ). Då passad jag på att ta en kvällspromenad helt själv och utan mobilen. Ingen musik men det var skönt att få rensa lite i huvudet och klura på saker. Löste en del saker som stört mig faktiskt :) Och skönt att få röra lite på sig!

Och vet ni, han sover fortfarande i sin säng! La ned honom vid sju och han har bara haft nåt litet gnäll när nappen smitit, annars helt utslagen. Hoppas på minst fyra timmar mellan amningarna men det börjar knorras lite nu hör jag. Jaja sålänge jag får sova inatt så :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna