VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Börjar se ett mönster?

Vet att det är mycket prat om lillemans gaser och mage men nu har vi en ny teori. Att han får i sig mycket luft och får ont i magen är det ju inget snack om, det vet vi. Men vi börjar tvivla på om det är mjölkproteinet då han haft ont även efter att jag bytt ut kosten.

Så igår var han väldigt mycket i bärselet hos killen och vet ni vilken bra natt det blev! Han somnade 20:30, amning 01:00, 04:30 och nu 09:00. Däremellan sov han med undantag för byte av blöjor :) Är det bärselet som gjort underverk? Min mamma tror att han får upp luft som annars skulle besvära honom. Om det är så så kommer vi äntligen få valuta för det dyra inköpet :)

Mår mycket bättre efter denna natt! Förkylningen känns mildare och kroppen piggare. Ska åka och handla lite nu när pengarna kommit för det ekar lite tomt i skåpen :) Lukas får hänga på i bärselet, bara att maxa nu och se om vi kan få en lika bra natt igen :)


Annons

Kommentarer


  1. Martina 26 september, 2013 on 09:02 Svara

    Vad skönt att du fått sova! Hur länge har du uteslutit mjölken? På läkarmottagningen sa dom att det kan dröja 4 veckor innan man ser skillnad (jag var nära på att ge upp när jag inte såg någon förbättring efter 2). Men du har inte ätit det på ett bra tag nu iof?
    Men hoppas på att bärselen är lösningen! :) man blir sol en helt ny människans lite sömn på kontot!:)
    Kramae

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna