VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Byxor

Om ni undrar över bloggtorkan så har vi haft fullt upp och på det börjar jag bli sjuk :(

I lördags var vi först hos svärmor på födelsedagsfika. Hon hade dukat upp med tårta och kakor :) Men jag kunde inte smaka nånting :( Hade med mig mina mjölkfria mazariner men hade lätt frossat av hennes godsaker.

Efter det åkte vi vidare till nästa firande som kombinerades med kräftskiva. Sista kvällen utomhus men oj så roligt vi hade!! Skrattade så jag fick ont in käken :)

Igår blev det fix och trix trots att förkylning kom krypande. Skönt att badrummet börjar bli klart :)

Åkte till centrum och utnyttjade rabatter på Kappahl och Lindex för kläder till barnen :) Byxor stod på inköpslistan och på Lindex hittade jag fodrade jeans med Bamse på. Har haft lite svårt för Bamse och Mumin men Nea tyckte de var fina och dessutom hittade jag inga andra fodrade jeans. Jo på killavdelningen fanns det massor med baggyjeans både med och utan foder. Konstigt att det inte är samma utbud för tjejer. När Nea var mindre köpte jag alltid baggyjeans som var tänkt för killar. De tighta modellerna passade aldrig hennes figur.

Iaf så blev det även mjukisbyxor till dagis och de har riktigt bra modeller och färger i deras ”köp 3 för 2”. Skönt tyg och bra muddar nertill. Hittade oxå två tröjor som det var nedsatt pris på, älskar fynd!

Hittade även strumpor till mig för av någon anledning så har de försvunnit eller så har de hamnat i killens låda och då blivit uttöjda och slitna. Det smarta med dessa som jag hittade nu är att storleken är broderade på strumpans innerkant. Så nu kan vi sortera mycket lättare :) (Man får 3 för 2 just nu om man vill slå till :) )


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna