VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukdom och räkmacka

Varit lite dålig uppdatering men det blir väl så nu när man har två barn. Och denna vecka började med febrig tjej och sjuk man 🙁 Visade sig att killen hade streptokocker vilket då innebar att han inte skulle ha någon kontakt med lillen mer än nödvändigt. Jag blev lite låst och så här ser det ut just nu 🙂

20130918-153842.jpg
Övertrött men tillslut somnade han och jag får snällt ligga kvar..

Imorn börjar killen jobba men är ledig i helgen igen 🙂 Han har gått på penicillin sen i måndags så nu ska han inte smitta längre. Jag tar med mig barnen till Tyresö imorn och sover över. Hoppas på att Nea inte blir sämre för tanken är att hon ska spenderar helgen med mormor och morfar då vi ska på kräftskiva på lördag.

Jag fortsätter på mitt nya mjölkfria liv. Men om hans mage blir bättre så är det bara att göra. Har hittat lite mjölkfria godsaker såsom havreglass, mazariner och havrebollar. Om jag ska äta ”tråkig” mat så behöver jag ha lite sött att väga upp det med.
För om jag får så här fina leenden tillbaka är det värt allting!!

20130918-155418.jpg

Förresten så är inte all mat tråkig men saknar vissa saker. Igår fick jag till en räkmacka (hade tyvärr inget grönt hemma) på mjölkfritt bröd, majo, ägg, räkor och kallrökt lax. Riktigt gott och kändes lite smålyxigt.

20130918-155717.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna