VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vägra sova

Inte många timmars sömn inatt :( Han kom liksom aldrig till ro så tillslut fick han somna på bröstet. Men det blev inte långvarigt och efter en hel del tårar gick jag ner till soffan. Ammade men kunde inte somna så gick upp och la mig i sängen igen. Funkade inte så låg vaken tills Nea kom in strax efter sju. Då åt han igen och sen låg han nöjd och sov två timmar med killen. Vi tjejer gick ner och åt frukost då det tjatades om macka från den lilla.

Sen började jag smått att röja. Köket storstädades, tvätt slängdes in i maskin och disken sattes igång. Badrummet står näst på tur men den lilla damen ville inte somna efter lunch så nu inleds operation sövning i vagn. Testar först bara rulla fram och tillbaka här på tomten men funkar inte det så blir det en promenad. Än så länge är hon envis trots att hon är såå trött. Men gissa vem som är envisare? :) (Killen hade kunnat göra detta om det inte var så att han redan tjingat att han ville se match just nu. Manchester U är liksom viktigare än att få badrummet städat ;P )

Nu somnade hon :) Tog 15 min och nu kan jag återgå till städningen :) Wiihoo!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna