VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I städandets tecken

Inte fick jag nog av förmiddagens städning eller badrummet (som tog längre tid än jag trodde). Eftersom jag behövde den blå Ikeakassen, som de rena kläderna låg i, var jag jag tvungen att ta tag i ett större problem: Rensa garderoben. För nu har vi en hel del tvättade kläder och det kändes ju dumt att sortera in det när alla sommarkläder ska ut. Så mitt i badrumsstädningen, vid halv åtta en lördagskväll, blev det tokrensning och fick nästan ihop en hel svart soppsäck med gamla och slitna kläder som ska slängas. Skönt!!

Lillens dag har varit bra. Jag har ätit laktos idag för att se hur han reagerar och än så länge är magen inte värre än under veckan som varit. Han har sovit mycket idag vilket har underlättat min städning och under sina vakna perioder har han bjudit på leenden :) Äntligen börjar vår skeptiska (han rynkar alltid med pannan och ögonbrynen när vi pratar med honom) lilla kille vara med lite mer..

Nea fick inviga badkaret idag och hon älskade det!! Även Lukas fick bada och det blir nog hans nya kvällsrutin. Delvis för att han gillade det men oxå för att han blev trött efteråt :) Hoppas på lite rutiner nu samt att magen blir bättre. Känner mig hoppfull efter denna dag.
Även jag tog en dusch och jag måste säga att jag älskar vårt badrum mer och mer. Är så glad över att vi gjorde denna renovering och att vi efter mycket velande kunde bestämma kakel, vitvaror och inredning som tillsammans verkligen blev vi :) Och snyggt blev det oxå 😉

Lukas sover efter amning så lika bra att ta vara på sovtiden och få några timmars skönhetssömn. Undra om det är min tur att få sovmorgon imorn?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna