VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tips mot ont mage

Varit uppe sen fem imorse och då oxå sovit dåligt under natten. Kommer somna tidigt ikväll känner jag.. Gick upp med båda barnen vid halv sju och gav killen sovmorgon. Lämnade Nea på dagis vid nio och sen väntade en mysig playdejt hos Camilla vid elva.. Så härliga tjejer och bebisar, tiden sprang iväg.. Fått en massa bra tips om Lukas mage och nu ska vi se vad vi bestämmer oss för att testa härnäst.

Fick ett tips från en gammal klasskompis om att Coops mazariner var mjölkfria samt att Oatlys Havreglass var att rekommendera :) Testat nu och det är tummen upp för båda!! Men med vanlig mat är det sämre.. Hittar ingen inspiration och när man och barn åt blodpudding till middag åt jag två köttbitar och en banan. Orkar liksom inte fixa..

Även testat en ny amningsteknik som jag hoppas gör att han sväljer mindre luft. Han sitter som en groda och äter sittandes så att säga.. Får se hur natten blir för det är ju sjukt smidigt att ligga och amma..

Nej nu blir det en mazarin innan läggdags :)


Kommentarer


  1. Martina 13 september, 2013 on 23:22 Svara

    Du måste prova tofu glassen också! Tycker den är godare än vanlig glass – smakar som mjukglass och har samma konsistens trots den är fryst. Den har jag kalasat på ikväll :)
    Hoppas tipsen om magen gör att det blir bättre! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna