VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första lämningen

Fick ju sov 3,5 timme som jag skrev i förra inlägget. Efter amningen somnade han om och jag fick sova ytterligare tre timmar!! Helt sjukt och jag trodde inte det var sant när jag tittade på klockan. Lite oroligt efter andra amningen vid fyra men han somnade tillslut på mitt bröst.

Idag skulle jag ha båda barnen själv på morgonen då killen skulle åka och hjälpa sin bror. Hon hann följa med honom ner för frukost vid halv sju men sen skulle han åka och då fick jag gå upp. Men med tanke på att jag fick sova rätt bra inatt så var jag ingen zombie iaf :)

Lämnandet på dagis gick bra och när jag kom tillbaka hem var plattsättaren klar. Blir så fint i badrummet!

Eftersom ingen annan skulle komma under dagen så bestämde jag mig för att gå hem till svärmor och duscha. Tog en extra lång runda och gick förbi Apoteket för att köpa mer Minifom till lillen. Efter duschen var det bara att promma hem oxå :) Har inte gjort mycket den här första tiden då jag varit så trött och orklös efter nätternas vakna stunder och haft en tvååring hemma som krävt underhållning :) Så detta var första riktiga promenaden och svetten rann. Varmt ute och jag utmanade mig själv lite att trycka på.

4,5 km fick jag ihop och efteråt insåg jag att jag skulle kunna vara ute och gå länge, det var skönt att röra på sig. Behöver ju inte bli en svettig promenad varje gång utan bara att ta en sväng med lite sällskap och prata är ju trevligt :) Vi är ju ett gäng som är mammalediga nu i höst så får se om nån vill haka :)

Var en sväng och lekte med Stina och Elliot innan kvällens grillning vankades hemma. Middagen intogs med god aptit i soffan framför kvalmatchen :) (är det inte lite extra gott att äta i soffan ibland? )

Nu ligger jag i sängen och kommer nog somna vilken minut som helst. Håller tummarna för en natt i repris :)


Kommentarer


  1. Martina 10 september, 2013 on 21:25 Svara

    Vad skönt att det börjar bli bättre och att du får sova mer!
    Skönt med promenaden och att du känner att du orkar mer! Det är alltid peppande :)
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna