VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ropar inte hej än

Till strax efter tolv fick jag sov innan det var dags, 4 timmar alltså. Jag hann sova nästan 1,5. Snabb amning då bröstet var sprängfyllt men jag fick oxå ligga med honom på bröstet då jan knorrade och vred sig i sin säng. Så när han rapat det sista och kommit till ro med magen lade jag ner honom. Men kunde inte bara släcka och hoppas på sömn så låg och övervakade lite. Vid ett sov hann och jag likaså kort därefter.

Tjugo över tre var det dags igen vilket var HELT ok då det andra bröstet nu var sprängfyllt :) Och tre timmars sömn på raken är inte fy skam! Han glupskade i sig maten och efter samma procedur som förra gånger så ligger han nu åter i sitt näste i sin säng. Jag övervakar liiiite till för att vara på säkra sidan men sen hoppas vi på tre timmars sömn igen.. Två iaf innan skrutt kommer in men max tre då kakelkillen kommer vid sju.

Och jag ska få pannkakor till födelsedagsfrukost så gör inget att jag inte får sovmorgon :) Myyyyys!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna