VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mysig födelsedagsmorgon

Nej inte somnade han efter förra inlägget och nej jag fick inte min sömn :( Han fick ont i magen och jag fick tillslut gå ner till soffan och slumra sittandes med honom. Hjälpte tydligen för en timme senare vaknade jag till och då var det dags att amma så smet upp till sängen igen. Vid sju var han ammad, killen gick upp för att släppa in plattsättaren och sen började han med frukosten. Hämtade in Nea till mig så hon fick vakna till lite innan vi skulle gå ner och äta pannkakor :) Bara det att vår unge gillar inte pannkakor men hon åt gärna sin macka och ägg :)

20130905-090851.jpg

Nu är det slapp ett tag tills det är dags att hämta sista kaklet vid tio. Ska försöka vila lite men det är inte lätt när plattsättaren jobbar bredvid vårt sovrum och i vardagsrummet är det öppet upp. Är inte tyst någonstans samt att han springer upp och ner. Funderar på att gå och duscha hos svärmor, kanske kan sluta ögonen i hennes soffa ett tag innan det är dags för frisörbesöket?


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna