VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Med en liten sorg

Även om det ska vara glädjens dag idag med födelsedag och så så går jag med en liten sorg i hjärtat. På kort tid har två tragedier drabbat personer jag tycker om.

För ungefär tre veckor sedan försvann en väns bror och efter skallgång med Missing People hittades han avliden. Det gjorde så ont att veta att han förlorat sin kära bror för jag vet hur tighta dem var. Jag hade bara träffat honom en snabbis för många år sedan men av alla fina inlägg så förstår man hur omtyckt han var. Fina vän vad jag beklagar din förlust <3

Och med dessa hormoner i kroppen kommer tårarna. Så tragiskt när unga människor omkommer i olyckor :(

Och så för en vecka fick jag ytterligare ett tråkigt besked :( Via Facebook får jag reda på att min syssling i Usa varit med i en bilolycka. Vad jag förstod skadades hon svårt och i bilen fanns oxå hennes fästman och en vän men de klarade sig inte :(
Bara dagarna innan hade denna unga tjej förlovat sig med sin kärlek och de hade lagt upp fina bilder som lös av lycka och glädje.
Nu är denna lycka ersatt av sorg och saknad :( När hon skriver hur mycket hon saknar sin kärlek och inte vet hur hon ska ta sig vidare utan honom brister jag i tårar. Så orättvist och det finns inga ord som tröstar i detta läge.

Ta vara på dagarna och glöm inte att tala om hur mycket ni älskar varandra!


Annons

Kommentarer


  1. Martina 9 september, 2013 on 08:20 Svara

    Livet är så himla orättvist. :( Man blir så ledsen! Man är fruktansvärt tacksam för vad man har :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna