VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lugnt start på måndagen

Pratade med killen igår om att när man haft två tre jobbiga nätter, när lillen haft ont, så hamnar man i ett tänk ”Ska det vara så här nu i ett halvår?” Man glömmer liksom bort att han blir äldre och att magen hinner ikapp. Även dessa täta amningar kommer ju att spridas ut under dagen och under natten :) Jag vet ju detta men som sagt ibland hamnar man i ett instängt tänk.

Jag och lillen ligger uppe i sängen och drar oss. Vi fick sovmorgon och det var välbehövligt efter nattens amningar. Idag är det Neas sista dag på ”sommarlovet” och vi ska umgås och njuta lite. Ta en glass och bara vara :) Har ett paket att hämta på Lindex och sen ska det sista som ska med till förskolan fixas.
Killen ska hämta kaklet och vi hoppas på att det kommer nån och smetar på tätskiktet idag så det blir klart till på fredag som det sades. Nu är ju vi realistiska och ser ju inte hur vi kan ta vår första dusch där på fredagskvällen men nästa vecka så. Om det kommer någon idag dvs.

Nej dags att gå ner och äta frukost :) Och busa med lillfröken :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna