VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Regnkläder

Igår var det en riktigt bra dag och det hanns med en hel del. Vi hade ingen byggare som skulle komma idag så innan tio drog vi hemifrån med bilen full med barn och skräp. Blev först ett stopp på återvinningen för att känna sig duktig och känna att man bidrar till en liiiite bättre värld. Vidare mot Täby för att titta på kakel och inredning till badrummet. Vi hittade ett möbelpaket som de hade på rea så den slår vi nog till på. Kaklet vet vi hur vi vill ha det men nu är det priset som avgör lite mer.

Med trötta och hungriga barn anlände vi till Täby C och jag slängde in mig och lillen i amningsrummet medan killen gick vidare för att hämta sin telefon som varit på lagning. Lukas somnade med mat i magen och även Nea åt och däckade :) Så med båda barnen sovandes så njöt vi av lunch och fika. Vi strosade i butiker och jag hann titta ut regnkläder till Nea. Köpte H&M men tittade nu på Råd & Röns test och ska prata med killen för det blir nog ett byte till Didriksson eller Kappahl. Vill ju inte att det ska läcka när hon ska leka ute :/ Typiskt, jag som tyckte jag gjorde ett klipp.. Jaja man lär sig..

Ammade innan vi åkte hemåt och dumpade bara av killen och dottern innan jag tog en sväng till centrum här på hemmaplan. Strosade runt med lillen i selet och handlade sen lite mat. Var så sugen på rotsaker i ugn till kvällens kyckling samt fruktsallad efter det. Nektarinerna var på extrapris och även meloner så blev en annan blandning än den klassiska (banan, äpple, päron och apelsin) :)

Var rätt trött när jag kom hem och funderade på att skita i middagen och beställa pizza. Men suget efter rotfrukterna tog över som tur var och killen var tacksam! Har lyckats få till en riktigt saftig kyckling som han älskar!!

Marinerar i minst en timme (vi använder Caj Ps original) och sen snabbsteker jag i pannan för att ge yta. Lägger i form och sätter in i ugn 175 grader i ca 20 min (beroende på strl och ugn).

Lite häng i soffan med kaffe men sen fick jag ett ryck och röjde i köket. Diskade och plockade från bordet för det är ju mycket roligare att komma ner och äta frukost till ett fint kök.

Natten var sådär, lite orolig lille så det slutade med att han sov på mitt bröst. Men då sov vi båda två iaf några timmar. Killen var uppe med tuppen för elektrikern skulle komma vid sju och Nea var med på noterna och följde med :) Tänkte sova vidare men Lukas hade ont i magen så det gick inge vidare. Vid blöjbytet höll jag på att bli nerbajsad igen när det bara sprutade ut. Men som sagt hans mage är mycket bättre än tidigare så detta kanske var nåt jag ätit.. Hmm

Nej nu ska jag gå upp och äta frukost och se vad denna dag har att erbjuda. Storhandling på Ica Maxi kanske..?


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna