VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Egen säng

Tror ni jag kom iväg idag? Nix men det blev en dag hemma med fix och trix. Hade elektrikern här på morgonen och på måndag kommer röris. Dammsög och moppade övervåningen så man inte drar runt all skit. Tog en sväng till sandlådan, lagat lunch och mailat runt. En tvätt och diskmaskinen hann gå två tre gånger.

Och mellan detta så har det ammats. Vissa dagar har jag känt att man fått in lite rutiner medan dagen därpå blir helt i otakt. Han somnar efter ett bröst och där sitter jag med ett sprängfyllt som bara vill tömmas. Nu. Eller att han får båda men inte blir mätt och måste ha lite ersättning. Men snart kommer vi nog in i ett flow som passar oss.

Har även flyttat ut honom ur vår säng så nu ligger han i en spjälsäng en meter från mig. Får se hur natten blir för den föregående så sov han mest på mitt bröst :) Mysigt men skönt om han kan sova i egen säng. Vi sover bättre då och i slutändan gynnar det våra barn som har utvilade föräldrar :)

Natt natt nu gäller det att passa på att sova innan det är dags för matning snart igen :)


Annons

Kommentarer


  1. annasvarld 18 augusti, 2013 on 16:31 Svara

    Jag vill helst ha Marius i vaggen brevid mig. Men han vill helst vara på mig :)

    • caroline84 18 augusti, 2013 on 18:17 Svara

      Med Nea hade jag ju en babybay intill sängen och det gick bra. Men denna gång har vi haft honom i sängen och det har funkat. Tog längre tid innan jag kunde tänka mig att lägga honom i hans säng. Jag ville ha honom nära och han ville ha närhet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna