VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rymt hemifrån

I veckan fick vi reda på att de börjar med vår badrumsrenovering på måndag. Det har varit med blandade känslor som jag gick med på att boka upp det. Visste ju inte hur det skulle bli med bebis, hur förlossningen skulle sluta och hur allt runt omkring skulle funka. Vi blir av med dusch denna period plus att det kommer att vara skitigt och vi kommer behöva gå igenom det för att komma till sovrummen. Med ny bebis och en 20 månaders är det väl inte optimalt utan badrum men tänk vad fint det blir när det är klart. Har som tur var en go svärmor som låter oss duscha där när vi behöver det.
Och idag flydde vi hemifrån och styrde kosan mot Tyresö för några dagar med mormor och morfarmys. Lukas första gång han sover borta men det ska nog gå bra. Killen blev kvar hemma för att riva ut badrummet och på måndag skrivs kontraktet. Jag som har lite kontrollbehov lämnade killen med orden ”Plasta in allt så mycket det går! X 2!!!”

Barnen sover, mina föräldrar är på fest och jag myser framför tvn. Det är nåt speciellt att sova bort fast i sitt barndomshem. Man känner sig som hemma fast man inte behöver bry sig om allt runt omkring. Plockar ju undan och så men man liksom slappnar av lite mer. Snart blir det sängen och förhoppningsvis en natt med sömn.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna