VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En vecka

Vår lilla kille har redan funnits hos oss en hel vecka :) Om det hade gått som planerat hade han fötts för två dagar sen och jag skulle nu legat på sjukhuset med ömmande mage.
Redan dessa första dagar har vi fått träffa en nöjd bebis som bara begär att få maten serverad när han säger till och att få ligga på någons bröst lite då och då. Han är otroligt lugn och fin och ligger och tittar runt sig på sina få vakna perioder. Han får sitta hos sin syster väldigt mycket och hon ser så himla stolt ut när hon klappar honom på huvudet (samtidigt som hon tittar på bompa) :) Hon lämnar inte ifrån sig honom frivilligt utan man får förklara att nu måste bebis äta eller att det är dags för honom att sova. Hoppas på att denna fina syskonkärlek håller i sig <3

20130802-013917.jpg


Kommentarer


  1. Åh vad söta dom är tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna