VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma :)

Blev utskriven av läkaren med inbokad återbesök i slutet av kommande vecka för kontroll av blodtrycket. Det var högt imorse men bättre efter medicin.
Annars var det en mycket bra förmiddag och vi kände oss verkligen redo att åka hem. Vår bm Stina som vi haft under hela min vistelse på avd 12 hade sista ”snacket” med oss och vi tackade så mycket och berättade hur nöjda vi varit med henne.

Plockade ihop det sista och tillslut var vi på väg hem. Konstig känsla men så skönt!! Stannade på apoteket för att ta ut smärtis och sprutor. Killen ska ge mig ge mig spruta i låret ikväll och imorn och jag tvingade honom igår att göra det när Stina tittade på. Jag håller i fettet på låret och han får sticka. Har lite nålfobi så vågar inte sticka själv men vill ändå ha någon kontroll över situationen :)

Nu ligger jag och lillen i soffan medan killen åkte för att handla och fylla på matförrådet här hemma. Han har verkligen varit toppen min man! Jag är så lycklig över att han funnits där hela tiden och hjälpt mig med ALLT! Tänk så mycket kärlek man kan känna för sin familj <3

20130728-161203.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna