VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inlagd

Med blt 160/105, dock bara spår av protein, så blev jag inlagd igår. Var min läkare Margareta från mvc som jobbade på Danderyd och hon har ju följt mig och min historia så det var skönt att slippa berätta allt.

Ligger på observation för tillfället och ska vila. Natten var dock INTE rolig och jag kunde inte hitta en skön position. Hade frågat om jag kunde få nåt att sova på men fick en varm handduk typ. Inatt ska jag dock stå på mig och be om nåt för jag var helt slut och mör i kroppen imorse :(

Precis haft besök av min finaste lilla tjej och det gjorde gott i hjärtat. Tankat på med kramar, pussar och gos så jag klarar mig ett tag. Tack mamma för att du kom med henne!! <3

Killen är kvar och gick precis ner för att köpa en kortlek att fördriva tiden med. Eftermiddagsronden blir spännande och se vad de säger. Hittar de en tidigare snitttid? Hur länge ska jag behöva vänta med stigande blt? Bebis är klar och kan komma ut, det har vi konstaterat allihopa. Ovissheten är jobbigast och väntan långtråkig.. Hoppas på positiva besked sen :)


Kommentarer


  1. Eva 24 juli, 2013 on 15:57 Svara

    Stackare hade inte du samma problem förra gången? Tycker jätte synd om dig. Hoppas innerligt att det är över snart och du har en ny underbar liten bebis i sin famn. Just nu är det en ny liten människa i vårt kvarter som inte är nöjd. Det låter jätte gulligt för mig men jag kan tänka mig den stackars mamman som inte vet varför den gråter. Massor av lycka till kramar Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna