VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spöke i natten

Killen fick ta Nea inatt när hon vaknade. Hon ropade efter båda oss men när han kom in (efter 5 sekunder) sov hon så tror hon pratar i sömnen och febern som påverkar mycket. Vi hann sova nån timme till innan hon låter helt klarvaken och ropar på ”pappa”. Jag putar på killen som går in till henne och då är hon tyst. Hon kändes varm och han fick ge henne Alvedon. Medan han gick på toa hör jag hur hon går ner från sin säng och öppnar dörren. Det var ganska mörkt inatt så lite läskigt att se henne komma med kudde och snutte mot mig 🙂 Hon fick komma upp mellan oss, drack en hel del vatten och sen bökades det runt en låååång stund innan hon somnade på mig. Hon sökte kroppskontakt och jag kände hur varm hon var stackarn 🙁 Vi sov till halv åtta iaf men hon var varm och grinig när hon vaknade. 38,8 tempade hon 🙁 En halv macka till frukost, en smoothie nu och snart kommer hon nog somna. Vi myser till fem myror och den ligger hon verkligen stilla till. Jag sov inte så mycket inatt så är tacksam för allt lugn och mys i soffan jag kan få.

Har tid hos bm i eftermiddag och ska ta upp att jag känt mig lite ”blurrig” i huvudet de senaste två dagarna. ”Små vibrationer” kommer och går, ingen smärta så men lite obehagligt. Kommer speciellt när jag tuggar varpå aptiten blir lite hämmad. Känner mer och mer i ljumskarna och förvärkar så vi får väl se om bebis väntar 11 dagar till 🙂


Kommentarer


  1. Stackars liten! Hoppas det snart är över med höga febern!

    • caroline84 19 juli, 2013 on 20:53 Svara

      Man tycker att man känt hög feber på henne förut men hon är som en kamin på hela kroppen!! Hon ligger ju som tur var inte helt däckad men hoppas den börjar ge sig imorn..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna