VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morbrormys

Vaknade imorse till en dag med stort frågetecken. Vad skulle jag hitta på idag för att underhålla skrutt? Hade jag inte varit höggravid hade alternativen varit fler kan jag lova. Killens plan var att måla hela dagen igen för imorn ska det regna så han vill hinna med så mycket som möjligt.

Till vår stora förtjusning hör min bror av sig och undrar om han kan komma förbi :) Så vid tio rullade han in och Nea ropar ”Dedde!” Vi har gungat, lekt och badat :) Nea sover lunch sen 12 och brorsan hjälper killen med lite målning. Jag har vilat i soffan och ska nu vika en MASSA nytvättade barnkläder och delvis packa ner i BB väskan. Man vet ju faktiskt inte när bebis kommer trots dealen igår :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna