VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bita ihop – 18 dagar kvar

Igår var vi trötta själar båda två.. Killen av målningen och jag av att underhålla Nea från morgon till kväll. Vi somnade efter Ernst och trots en del toabesök under natten sov jag rätt bra. Var dock inte pigg imorse och även denna morgon tog killen Nea för frukost så jag fick slumra lite extra. Behövligt kan jag lova!!

Vid halv elva kom bästaste Åsa hit för att hänga några timmar. Lite roligt med sällskap både för Nea och mig 🙂 Vi gick ner till sandlådan och Åsa satte sig i lådan och hjälpte Nea så jag kunde sitta i lugn och ro på bänken. Guld värt och vi hann prata en HEL del!! En trött och gnällig Nea lades utan lunch och vi åkte och köpte sallad. Killen gjorde oss sällskap och jag tror att vi båda insåg hur mycket vi saknat vår fina Åsa! En av nackdelarna att bo så långt ifrån varandra 🙁 Men snart kommer hon igen och då blir det en heldag (kanske övernattning oxå?) 🙂

Hann vila i en kvart efter att Åsa åkt hem och Nea vaknade. Mös i sängen men märkte på henne att hon behövde stimuleras. Två från mammagruppen skulle ner till stranden och efter lite fundering, Alvedon och peppning packade jag ihop och åkte ner. Man kan väl säga att hon älskade det!!

20130712-192547.jpg
Hade det inte varit för mig och mina shorts hade vi nog gått längre ut 🙂 Nästa gång får killen följa med så de kan bada ordentligt 🙂

Efter lite middag och dusch ligger hon nu i säng och likaså jag. Fogarna är kaputt (men det var det värt idag) och jag samlar styrka att gå ner och lägga mig i soffan istället. Tar nog med glassen från frysen och hittar nåt skitprogram att titta på tills killen blir klar med målningen för dagen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna